© 2022 FLUXENTRIC. ALL RIGHTS RESERVED.

Fluxentric bedenkt, produceert en levert innovatieve verlichtingsoplossingen voor specifieke markten. Deze producten hebben een duidelijk positief effect op de activiteiten van mensen en bedrijven, of het nu een productieproces is of een vrijetijdsbesteding. Als de Business Casse aantrekkelijk is en het voordeel voor de gebruiker duidelijk, zetten wij de volgende stap.

 

Dit heeft geleid tot de ontwikkeling en adoptie van heel diverse producten, zoals de Arctic Beam skipisteverlichting, de UV ProCure die UV-verven in de autoschadebranche uithardt, en Tweener, de revolutionaire verlichting voor tennisbanen die lichtmasten overbodig maakt. Fluxentric maakt gebruik van de jongste ledtechnologie om innovatieve lichtoplossingen te ontwikkelen en te vermarkten in bestaande en nieuwe markten. het doel is om een verschil te maken. Als een consument geen verbetering ervaart bij het gebruik van onze producten, kunnen we beter stoppen met de verkoop.

 

De producten zijn heel verschillend en daarom heeft elk product zijn eigen website. Wil je meer te weten komen over de Arctic Beam, UV Pro Cure of Tweener lees dan meer hierover op de productpagina op deze website of ga direct naar Slope Lighting Solutions.com, Ledcuringsystems.com of tweener-lighting.com.

MORE LIGHT

MORE CONTROL
LESS COST